dålig dag...



Hejj allihopa! (L)
Idag känns det som om jag e på dåligt humör elr att det e en dålig dag,för har trååk och typ gnäller för allt haha, och så ringde vi till gisslaved men såklart var det 18 års gräns så kommer fan inte in, det e typ bara 18 på alla fucking ställen nu, i för sig jag kmr in på fredag men sen pallar jag inte vänta tills den 24/10 liksom, då dör jag, är as sur för det. och så börjar jag bli sjuk också fryser och har ont i halsen, så det känns jätte bra allting.
Men aja, snart ska vi hämta nycklarna till nya lägenheten :D och sen åker vi till pontus. men skriver mer imorn glöm inte kolla! pöözzz

hos hellä :)



Hejsan Svejsan :D <3

Idag har jag varit i Angered hos Hellä as kul, ahha hon hade sparat 15 fimpar till mig haha såsööt. :D annars har det la inte hänt så mkt idag har varit hos henne hela dan :) och nu ska jag & mamma upp till min mamma kompis.
Så vi blir la kvar där ett tag, hörs imon puss!

scotts (L)

Var tvungen att lägga upp ett till videoklipp på dom :) Man ser vem som filmar iaf hahah! xD haha och robban e typ trött eftersom han fick en sån miin och kollar på klockan och typ sånt :)haha!

scotts-lane-loge :) <3

En kort video men iaf nått :) en vecka kvar nu :P <3

8b (L)



Minnet för livet <3

bästa dagen, 8b <3



Sååån sjukt rolig dag! sista minnet med 8b på lisse <3  alla hade så jäkla roligt och jag kmr aldrig glömma denna dagen sheeet! Och så fick jag värsta utskällningen av en som jobba på lisse i Kolorado haha och det var inte ens jag som skrek det var bella och han bah; SKA DU VARA KVAR I BÅTEN ELR SKA DU UT MED EN GÅNG,SLUTA TRAMSA DIG FÖR HELVETE jag bah; men ursäkta va dt ens jag som skrek ahha han var skit sur den jäveln, men vi hade så sjukt roligt och vi typ rökte och sånt i kolorado hahah bästa dagen på länge!
Och så får man ju inte glömma att jag träffa henke och hans tjej där idag också :) trodde faktiskt inte han skulle känna igen mig men han sa hej så.. :D haha!
Aja puss på denna fantastiska roliga dageen! älskar er 8b vi måste få tiibax klassen förihelvete. (LLLLL)

helläs video <3


idaag / imoorn <3



Idag:  skola som vanligt,lite bättre dag idag än igår iaf! kom nyss hem och nu lyssnar jag på musik och så har jag diskat också, lite duktig får man ju vara ;D vet inte vad man ska hitta på idag,det blir nog mest data som vanligt,ska kanske ut och gå en stund senare får se om jag orkar hehe e laat !

Imorn:  Imorgon ska vi till liseberg med våran gamla klass 8b, det kmr bli bästa dagen herre gud! fan va kul det kmr bli, vi har tyyp inte gjort någonting med klassen förutom utflykte med gud va kul då, noot! så en i våran förra klass vann en tävling så då fick vi biljetter till lisse. (Y) Hela dagen ska vi va borta ungefär, berättar mer imorn om dagen.
Ha det gött så länge & glöm inte kolla imorn,  puss & kram skumbanan (L)

jobbig dag.



Hej allihopa!
Idag har varit en lång & ganska jobbig dag, slutade sent i skolan och bara tråkiga lektioner har det varit, nu ska jag snart ner till Conny och käka lite haha :) sen drar jag kanske till gården med några.
Sen får jag inte glömma att jag har massa läxa att göra tills på torsdag, usscch!
Aja sånt e livet... :P snart blir det lite rolig iaf, men denna veckan känns som om det kommer bli en lååång vecka!
Ses imon puss & kram skumbanan (L)

Hellä&jag <3



Här e jag och min älsk,Helena Johansson <3
Så j*vla underbar e du gumman,du finns alltid där för mig ochs täller alltid upp
du är ljuset i mitt liv. Vi har kännt varann sen vi var 4 år gamla och vi har fortfarande
lika bra kontakt med varann som vi hade för 11 årsedan snart.
Jag älskar dej sjukt mkt och du finns alltid i mitt hjärta. pözz

Scotts





så ni vet nu så gillar jag scotts sjukt mkt, och dom har semester nu så jag saknar dom lite extra :) men det ska bli jäkliit kul att se dom snart.Den 4/9 bär det av till Sandhem Sägnernas hus. det ska bli riktigt skojj. <3

som ni vet nu så gillar jag scotts jätte mkt :) och saknar dom lite extra mkt nu för dom har semester, men det ksa bli så kul att se dom snart för den 4/9 bär det av till Sandhem Sägnernas hus. det ska bli så kuuliit :P <3

jaag ;)


Välkommen till min blogg! <3

Veronica heter jag,är 15 år och bor i Mölndal,om det är nått ni vill fråga så fråga på ;)

RSS 2.0