sov hos natta

Hejsan :D
onsdag idag, igår sov jag hos natta :) så kul hade vi. Kollade på en SVENSK skrcäkfilm och tänkte jaha denna är säkert inte ens läskig bara för den är svensk haha men vi hade liiite fel! vi satt och sjung Pippi Långstrump och emil i lunneberga och lusse lelle xD  och så höll vi för öronen lite också HAHAH den var så äcklig xD  men vi fattade inte slutet, vi försökte komma på det efteråt men det gick inte?  vi e blonda.  Den hette, Huset vid vägens ände.  Se den! så kanske ni kan förklara slutet för oss? :D  aja nu e jag iaf hemma och ska snart in till lisse.


Men först kommer bilder från ''lotta på liseberg'' i måndags! :)

Repning pågår!

Velvet & Linda



joel nånting haha

livesändning :)
robert wells


ett litet charmtroll tycker jag :D

lilla lotta :) skönaste människan!

linda bengtzing , så fiin :)
jag o agnetha lärde henne en ny dans till
''kalla den änglamarken eller himlajorden om du vill'' :D

velvet, gillar hennes röst!

ja, det blir inte så mycket bilder när man sitter där
för man har fullt upp med annat roligt :D
men det blev iaf några!
pussen <3


HAHAHA så fail skratt!


glad midsommar

ha en underbar midsommar idag mina fina vänner <3 :)
Bilder kommer troligtvis imorgon på genom kvällens lopp.
pussen.



minne <3 :)


lotta på lisse

Helluue :)
Som vanligt är jag dålig med att ladda upp bilder, men nu har jag äntligen & precis lagt över bilderna på datan från i måndags :) jag e lite seg som ni har märkt men jag är slö också ;)
Idag ska jag vara med hellä har inte träffat henne på 2 veckor typ <33 sen ska vi hem till Andreas och kolla på fiilm :) <3
Kul att jag kom med på tv hahah :) men är man en linslus så är man, hoppas jag kommer med nästa gång också. Åker in med Sofia på måndag och då ska vi vara där tidigt!!

Men nu ska ni få se lite bilder, pussen <3


jag o shedilady ;)

lotta :)

var tvungen att ta kort på denna vakten, för är det bara jag som tycker han påminner lite bara lite om Claes?? asså munnen iaf! xD haha carroo...?  :D

okeej kanske inte så mkt på denna bilden
men asså det är endå nånting där haha xD

okeej.. över till kändisarna nu :)
MARKOOLIO! :D


trött?

markoolio och lisa nilsson :)


charlotte :)



bjuder på den, är ju såå glad haha xD

sheida :) <3


tack för den dagen <3 :)  pussen.


life is life

Varför bryr jag mig ens om en sådan liten skitgrej? det betyder ju ingenting! och varför skulle jag tro att det som händer här betyder nånting! Jag får fan skärpa mig nu,hur står jag ut med mig själv.
Ta och glöm detta nu försök och glöm just det där lilla extra också.
Jag skulle mått så mycket bättre.
Varför vill jag igentligen veta så mycket, nyfiken? jag har kommit på att nyfikenhet inte är bra i alla lägen det är bara grymt jobbigt.
Nu får jag sluta med detta! men kommer endå tycka att det där är det finaste och mysigaste & jag kommer tänka mycket tankar men inte så det går till överdrift, men jag kan ej styra mina tankar, men styr min jävla svartsjuka!! eller va..? vad ska jag ens vara svartsjuk på..?


morgonkvisten

Hej hej och god morgon. Vaknade faktiskt precis för en sekund sedan jäkliigt skönt att sova en timme extra.
Igår var vi hos min moster och satt där o tjötade lite på altanen med andra.
Idag har jag ennu inte hunnit bestämma mig vad jag ska göra, men äta frukost ska jag göra nu iaf
men innan det så ska ni får se bilderna från i onsdags på liseberg :)
pussen <3

Det blev tyvärr inga bra bilder någonstans för min kamera
dampa och det var för mörkt och ibland lyste solen så blablabla xD


björn..


goa peter

björn &´mathias

väldiiiigt bra bild på magnus (y''

håkan



aja hade inte så många bilder men om jag ska vara ärlig så orkar
jag inte ladda upp mer heller jag e laat idag med. pussen <33


lördag

hejsan :)  hoppas ni haft en skön morgon, jag vaknade vid 11 ungefär och sen somnade jag om, det är såå skönt och bara kunna ligga kvar i sängen!
Det kommer bilder imon från Barbados och sådant, dom var jätte bra och vrf ska jag alltid få tycke för basister??? aja haha xD nu ska jag fortsätta kolla på rederiet på youtube, alla avsnitt finns där och det var ju flera flera årssedan man såg den.
Ni får ha en bra lördag, jag ska vara med sheida senare & sen blir det bara myys vid tvn och så ska jag bara kolla på viktoria & daniels vigsel.
Pussen <3





maluung!

Jippie :D  äntligen är det klart allting nu kommer jag med till Malung , det är dansbandsvecka där och jätte många dansband :D  såå kuul! och hela mora träskgänget är sammlat <33  läängtar såå mycket, 6 dagar blir jag borta från göteborg  sakna mig inte för mycket mohahha!  okeej nu lät det precis som om jag skulle åka imon men det är inte för den 18 Juli xD  <3 såå jaa.  Nu ska jag snart skära sallad och johan kommer, han ska käka pizza och jag o mamma revben och sen blir det mys vid tvn  pusseen (L)

tidig morgon

Idag ställde jag klockan på halv 10, det är väldigt tidigt för mig på ett sommarlov men var dock tvungen för att komma upp i någorlunda tid så jag kan ha mina mattider. Igår blev det inget bra alls, åt brunch hos conny vid ca 13.00 sedan åt jag ingenting förens vi kom hem från liseberg. Fy veronica! kommer ju aldrig lyckas gå ner om jag slarvar såhär, skärpning blir det där.
Så nu har jag precis ätit en god frukost och ska nu ta en promenad i det fina vädret,sedan hem o duscha och så får jag se vad jag vill hitta på, mamma jobbar (y)   pusseen <3


fyra plagg till...

Hejsan :) guud va fint väder det är idag, har bränt mig på armarna som jag brukar såklart haha! :)
Har vart i Varberg idag och handlat lite, det blev äntligen ett par chinos som jag alltid velat ha, det blev ett par beiga  (y)  Sedan blev det ett par vanlig jeans och en rosa kofta och ett vitt vanligt linne.
Efter shoppingen åkte vi till conny och käkade cill med potäter och lite sådant, en tidig midsommar kan man säga ;)

Nu kom jag typ nyss hem och ska göra mig i ordning för såklart ska jag åka in till liseberg igen, Idag är det Barbados som spelar, kort blir det imon eller någe..    Ni får ha det så bra i värmen puss puss <3


den e så söt :)

behövde ett till linne eftersom mitt smuts
inte går bort på det andra pga kanotdagen!

mina jeans, där ser dom helt fail ut xD

mina chinos :)

bakeen!

men såklart ska ni få se hur jag ser ut i detta också :D





Jag blev faktiskt nöjd med detta, hoppas ni tycker att jag passar i
chinos..det är så svårt att se själv tycker jag när man aldrig
haft sådan typ av byxor innan.MEN VAR ÄRLIIG! :D thihih pussen.


nej..vi är inte normala!

är man scotts-skadad så är man elr hur carro & kim? ;)

little shöpping..

Tjena :D
Jaha, ja jag är dålig med min blogg men det är så när man har sommarlov, man har inte tid, iaf inte jag! Och det finns inte så mycket att skriva eller lägga upp bilder på satt de..
Men eftersom jag var i Vbg i helgen så har jag lite få bilder på min kamera. Sedan var jag i förlunda idag och köpte mig tre fnuttiga klädersplagg men rätt okej att ha bilder på det med! :)
Har precis kommit hem från liseberg, dewt var buggkurs idag men eftersom jag är sååå duktig så väntade jag tills fridansen var höhö! ;) dansade typ 4a bugg med en jag kände och dt e niice.
Nu lyssnar jag på min och carros danslåt, Sarah med scotts!! :D härlig låt!  Men nu ska jag ta mig en liten kvällsmacka och sätta mig och gurra ner mig i soffan! men såkalrt bilder nu, puuusssen <3 :)

bella i husvagnen!

sarah med hundarna där borta, fast man ser bara
sarahs hand höhö men lilla Totte ser man! och Tilda där borta och sover :D

totte


en snögg tröja som man både kan ha till jeans och leggins,
jäkliit läcker tkr jag! :)
REAL ROCK står det på, höhö 
den ska jag ha på scotts då vet jag en som blir glad iaf  xD

jag bjuder på mina höfter! uscch xD hahah!
men linnet e rätt nice

och en fin härlig sommartröja nu när vädret börjar visa sig! :)



sommarlov

Hejsan :) jahopp klockan är nu 10.56 och jag gick nyss upp för att jag skulle hinna göra detta inlägg innan jag ska åka till vbg, mitt tåg går 13.50 men detta tar ju sin tid :)
Ja,förra veckan på söndag så var jag på pelikandagen och kika lite, men jag gick efter Kevin Borg spelat några låtar och så hann jag se cilla & totte xD  Sedan åkte jag,mamma,hellä o anna in till liseberg ist och dansade :) Kanonväder var det också så det var skönt!

Dagen efter där på ja då spelade bla jag i mölndal, trummor till mama mia och dancing queen som vanligt haha men framförallt så var ju alla där för att Ken Ring skulle komma :)  det blev en höjdarkväll och mycket folk, tur att man hade backstage kort så jag kunde gå bakom scenen en stund.  Men den kvällen blev också med gott väder och jag sovb hos bella till dagen efter.

Ja måndagen där då, då paddlade vi kanot med skolan som vi inte gjort sen 7an, okeej inte bra väder det regnade och det var lite kallt men det var endå myysigt. Årets första dopp tog jag haha jag kunde knappt andas när jag var i vattnet för det var så kallt..iaf tyckte jag det! xD
När jag kom hem eller när jag var halvvägs hemåt så mötte jag hellä i stan och vi skulle hem till henne och hämta hennes guldpass, då hoppade jag in i duschen hos henne för mitt hår var helt blött och jag hade shorts på mig och blöta skor samt med en blöt svart handduk som igentligen skulle vara vit!  så det var jätte kul att åka runt såhär på spårvagnen xD Ja men dagen blev la endå lyckad drog in till lisse som vanligt sen då.

Nu över till i onsdags, då kom carro till mig vid tjugo över 5 och vi drog in till lisse sedan och kollade på scotts, det blev jätte mycket folk och dom hade till och med satt staket så vi fans kunde stå inanför så inte vi besvärde dansarna. Aldrig att dom gjort så förut på polketten, men det var ju ett populärt band denna gången så ja ;)
Det blev i alla fall en underbart rolig kväll,fast dock då med dåligt väder men som tur var hade vi tak över huvudet!  :)
Jaa nu när jag skrivit allt detta kommer det bilder från det också :D heheh!  varsegoda.


Pelikan dagen!


hellä o anna :)

linneá o robert, haha inte beredd!

cilla o totte

kevin


Ja det blev inte direkt många bilder den dagen men nu kommer det lite mer från Ken Ring,
Det kommer även upp en rostig video haha, spelade in med min dåliga kamera.










sådär ja, kul att du kom Ken :)

Över till Kanotdagen!

sheida :)

mee haha xD

det är så kul att åka igenom så små gångar

Ja..det regnade haha!

gud va fin man är asså (y)

ellen,katarina och mella :D

akta så du inte ramlar mella...

björn hoppar.




tack för denna dagen!

Över till sista bilderna och det blir på scotts såklart!

här kör mamma oss till lisse

sitter o väntar på ingenting inne på lisse höhö!

man behövde verkligen solglajjor på sig i detta väder! (y)

ja där långt borta är dom och repar.

nää nu går vi fram till scenen ;)

och det gjorde vi rätt i, för där fanns ju ett gäng goa snubbar ;D



alltid lika kul att se er mups <3 :)





ser ni hon med systemkameran där borta? whos that :O

ja men carro :) o kim var med också :D goa människor det!

våran claes :D

robba också :p

ja men satt de..

claes var på pusshumör :D ahaha!

hey hey hey beautiful WEDNESDAY! :D






påväg hemåt!
 
här sitter bästa dansbandsbloggaren :D

haha vi kollade från första start då carro började sin
blogg och kolla gamla bilden på robban xD


Ja nu är jag tvungen att gå för ska käka och packa ihop det sista kl är nu 12.40
Men vi hörs puss puss <3




mupparna!


tre toppen dagar! <3

Hej Hej mina kära läsare :)
I sådana här tillstånd vet man inte riktigt hur man ska börja, det finns så myycket att skriva om dessa 3 dagar jag varit borta, men ska försöka göra den lite kortare så ni inte blir allt för uttråkade :D.

På onsdag vid 11.07 skulle jag ju åka till min kära vän carro i Flen, och vi hann bara åka 5 minuter knappt innan den stannade pga av signalfel så vi stod där i en timma, bra start va?  aja sen rullade den sakta med säkert, och jag var tvungen att gå av i Karlstad för att sedan hoppa på ett annat tåg pga av att de tåg som jag åkte skulle inte åka längre pga av förseningen, men jag fattade inte poängen riktigt för jag fick sitta en timma i Karlstad också så dää..

Väl framme i Flen :D  fint väder, mötte carro o jossan och vi skulle åka buss hem till carro hon bor så mysigt, mitt inne i skogen i för sig men det är de som e såå mysigt :) så vi sov i ett alldeless eget gästhus , myys.
Ja nästa dag, då var det dags att åka till sthlm för att träffa veronica och emil som vi skulle bo hos. Så emil mötte oss vid sthlm station och så åkte vi hem till dom, de bor så centralt det kan bli och så himla fin utsikt som det kommer bilder på sen.

Sedan lite senare promenerade vi bort till grönan det låg bara 20 minuter från dom ungefär så himla gött.
Sedan var vi då framme och scotts skulle snart börja spela, och vi hade jätteee kul hela långa kvällen och det var ett jäkla drag som jag dock inte trodde pga av att det är mycket dansare på sådana ställen.

Sedan vid kvart i 12 elr nått så traskade vi oss hemåt igen, och vi hann som tur var inte blev våldtagna robban HAHA :D  när vi kom hem satte oss vi på balkongen allihopa och bara käkade chips o drack dricka och bara tjötade, det var såå myysigt :)
Dagen efter gick vi runt i sthlm och bara kollade runt och ajg tog massa bilder, det var även student också och man kan verkligen inte jämföra student i gbg med där haha :D
Sedan gick vi till kungsträdgården för det var resturangernas vecka så det var massa olika maträtter och bakelser.
Jag kan bara säga att jag har haft såååå kuul dessa dagar, fast hemresan var inte heller så rolig då jag satt i Katrineholm i två timmar för tåget inte kom, hejja SJ ni är så bäst! NOOOOOT!  aja ska iaf ha mina pengar tillbax ;)

Nu kommer det bilder från mitt äventyr ;)  <3

carro, hemma hos carro haha :D

Jossan :)

my wonderful friends ;)

mee

satt de..


Sitter i bussen påväg till sthlm
fin fina skylten asså (y) tyvärr glömde vi den till grönan xD

Nu bytte vi till tåg i Gnesta!



sedan bytte vi i södertälje igen..

Ja såklart vi ville att andra skulle se våran fina skylt, men kom på att alla människor var på andra sidan

jag vet att jag är ego..

väl framme, hemma hos veronica & emil :)
dom borde såå fint <3

Deras söta dotter Amilia :)

fin liten prinsessa

balkongen (y) lagom lång :p

nice

ser ni globen där borta :) ?

man ser även grönan där borta

deras söta hund charlie :)

cajjo

jossan

jag
carros solglajjor, köpte egna sen


högsta volym på ;D

såå fin bild :)

carro funderar..hmm :D  såsööt e du vännen min! <3

påväg mot grönan :)
jossan,veronica & carro!
cassandra o emil där bak



några som tagit studenten :) så fiint.

så grannt :D




tjoho en röd buss hahaha xD

framme vid grönan :)





sega bilar e gott (a)















sedan tog vi en sväng till dansgolvet och då såg vi
denna affish vid scenen.. hmm namnet är bekant

vi tog en närmare titt..

ja men det var ju våra muppar såklart :D <3

 dansare kom sakta med säkert

charlotte och hennes kompis var också på plats :)

robban

henke

claes

lillen










ja men dåså :p




lillen det är fult att räcka ut tungan :o


yeaah! :D











kram kalas :)


Tack för en rolig kväll <3

Dagen efter när vi gick runt i sthlm :)


vi kikade in lite här, så mycket godsaker :)

stora fisken


muums! :)



studenter :D



gud va fin han är ... säger vihaha :D

(y''

framme vid matgrejerna som vi skulle till :)

det var jätte mysigt där








jag smakade på pasta med laxsås,grädde
och tomatsås den var hur god som helst :)

och även ett grillspett som hette Bonnaspätt haha! och så en
 god sallad med någon majonäs av nått slag på. Också jätte gott :)

Gänget :)

ja jossan förstöde bilden haha :D



Det var allt.
Nu vill jag bara tacka alla för underbart roliga dagar
tack till Emil & Veronica för att vi fick bo hos er ni är såå goa tusen TACK!
tack också till Carro & Jossan, ni är såå underbara människor att umgås med och tack att vi kunde sova hos dig en dag också cajjo :p
Och tack till scotts för att ni är som ni är, då är ni som bäst <3
Dessa minnen suddas aldrig ut! alla ni är dem bästa  pussen :)

JAG SÄGER BARA, sex,drrrugs & scotts  :D

Carro o jossan fattar ironin :p





Inte låångt kvar..

Tjena :D  Jahopp då sitter man här igen & väntar på att man snart ska sitta på ett tåg, imorgon ca kl 11 så är jag påväg till sthlm, det ska bli sååå kuul!!! Äntligen ska jag få komma till Grönan, som jag längtat :)
Jaa, nu ska jag börja packa, har skrivit en låång lista så får inte glömma något!

Jag kom nyss hem för har varit med bella,moberg & daniel  såå kul vi typ åkte moppe runt o runt sen kollade vi på någons fotbollsmatch höhö! jaa sen skulle vi dra hemmåt (y)
Nää nu ska jag dra, älskar att packa när musiken är på högsta volym och man är såå glad! :D jajja puss puss och sakna mig inte för mycket nu dessa 3 dagar. <3





RSS 2.0