första advent

Hello :D

Idag,första advent har det faktiskt varit rätt mkt, jag vaknade rätt sent för jag,mamma och carita satt uppe rätt sent och tjööta lite :) så jag vakande vidkvart över 12 så skulle jag in till lisse sen med Hellä & Filip :) vi skulle kolla på ''Lotta på jul''  det var jäklit kallt om tårna men samtidigt mysigt , på besök var det Tommy nilsson och Amy diamond.

Nu har vi ätit en god kvällsmiddag och hade tänkt att kolla på en skräckfilm, mamma kanske inte e så förtjust i det men jag och carita vill iaf se det xD  så nu ska vi dricka lite glugg och äta lite godis (a)  MÅSTE verkligen sköta mig denna veckan efter denna goa helg!
Så måste jag göra pepparkakor i år också, jag ska göra scotts-pepparkakor :D dem blir nog extra goda :P
puss&kram skumbanan & ha en fortsatt trevlig första advent, imon börjar skola och ni fortsätter jobba och allt FYBLÄÄ!



så underbara <3

Tjenna alla bloggkikare ;)
Idag var sista dagen på praoen, trist men ska hälsa på :) och Guud vad glad jag blev när dem kom fram med en julklapp till mig det hade jag verkligen inte förväntat mig,jag blev väldigt rörd (a) Jag fick ett paket med massa av olika sorters dumle choklad och en jätte fin mugg ;)  Jag och tina ska dit innan julen och köpa glass till dem :P

Var på träning förut, spinning (y) idag var det extra jobbigt faktsikt men det känns bra.
Min moste ska sova hos oss idag och vi ska mysa lite framför soffan och kolla på idol och käka god mat och godis :)
Ha en underbar helg puss&kram skumbanan (LL)


tiden gick fort...

Hejsan :D Ida har jag och mamma vart på kalas hos bubben som fyllt 8 år :) sen var jag en stund med natta efteråt.
Imon e det sista prao-dagen, jag vill verkligen inte sluta , det har vart hur kul som helst och längtar inte tillbaks till all jobb i skolan,det e de minsta man gör liksom.. men jag lovade barnen att jag skulle hälsa på för dem ville inte att jag skulle gå haha, så sööta :)
Jag kanske även får sommarjobb där också,gött (y)

Nu ska jag lyssna lite på musik för har spotify nu haha xD sen ska jag bara kolla lite på tv, får inte lägga mig för sent för på dagis när dem har vilostund så har jag alltid somnat haha, i för sig det e rätt gött men endå pinsamt xD hehe.
 Men ni får ha det så bra, puss&kram skumbanan (LL)


hitta en lite bild från varberg :) saknar det stället asså! =/

här e videon :)

lättare att se den här ist för att kopiera sidan ;) take a look now!

klar

Hejsan :D Igår hade jag lite problems med en video jag höll på att göra,jag fattade typ ingenting och fick lite smådamp,men idag har jag gjort en ny video och den blev mkt bättre (y) det e om scotts, ska även göra en om mina vänner också,för dem betyder precis lika mkt! ta en titt och kolla på videon (a) http://www.youtube.com/watch?v=jkd0hgIW33Q Harää bääst flodhääst :D pussen! (LL)

Borås igår :)

Hejsan :D

Igår var det som räknat, alltid lika rooligt ;D så jäkla kul att träffa Carro igen och l-k anna :P. Som vanligt e grabbarna inte riktigt kloka hahah alltid lika kul att se dem <3 här kommer bilder från gådagen :P pözz!




Henke,  han e så fin i rosa såå :P

classe också :) alltid lika go!

och lilla robbsan, shnöggingen ;D nemen ojj vad sa jag nu...ehh... på tal om det han har ny gitarr =) hehe!

och så Lillen förstås,så snäll :)

här kommer robban ner från scenen och som vanligt e det Sarah låten ahha xD
men han gick faktiskt ner på en annan låt också.

glad? ;D

haha inte som den här sparven xD han skojjar som vanligt!





så fina blev dem här bilderna :) bra fotograf e du carro! <3
Fick tyvärr ingen bild med henke pg a att jävla vakterna sa att vi var tvugna att gå för vi var sist kvar på hela dansgolvet xD


Men tusen tackl för kvällen kolla bdb också så kommer andra bilder från igår, kan inte lägga upp alla här!
puss&kraam skumbanan (LL)

scotts idaag :D tjoho!

Hejsan ;D

denna dagen har jag längtat efter i över 1 månad nu,japp så länge sen var det jag träffa grabbsarna =/ men nu e dagen äntligen här och vi åker om 35 minuter om det ska va exakt,hämta ulle då :)
ha en trevlig lördag för det kommer jag ha MOHHAHAH! :D (LL)



såhär ser man ut nudå :)
bye bye <33

newmoon

hejsan :)

Jaha, då va det helg igen gött (y) fast jag har ju varit ledig i tre dagar nu men det känns alltid gött med helg endå :) Jag och hellä va på newmoon idag ahha hellä höll på att somna men jag älskar den ;D den e fan bättre än 1an HAHA alla typ skrek när Edward ''Robert'' kom haha hehe okeej..han e lite snygg men det finns nått som gör så att han e as ful också XD han mage e ejjuuuu han har mkt hår haha! okej nogpratat om det

IMON:  SCOOOOOOOOOTTTTSSS :D fyffaan vad jag längtat asså! äntligen träffa carro igen också saknat daaj!<3
och hoppas dem blir glada för julklappen thih det e en liten ask med små choklad tomtar i (a) nått ska la dem få smaska på när dom gör ett så braa gigg (y)
Jag blir alltid lite osäker för man vet ju inte om jag får komma in elr inte eftersom dem nästan häjer på alla ställen nu (18 års gräns)  men jag kom in, om jag inte skulle gjort det skulle jag ta självmord! det var ju faktiskt mer än 1 månad sen jag träffa dem, saknar framför allt deeej (a)  hehehe   shyyyyy!

aja nu ska jag och hellä göra ... vet inte vad? 
puss&kram skumbanan (LL)




gitarr

Hejsan :)

Idag känner jag mig lite piggare men är fortfarande väldigt snuvig och hes, somnade halv 4 inatt =/ pg a snuvan,jag hatar när man inte kan andas med näsan ussch!

Ska gitarren idag för var inte där förra veckan, som tur är e det bara 20 min :) sen ska jag och mamma iväg och kolla om vi hittar boxningsgrejer till mig, önskar mig det i julklapp ;) och på tal om julklapp...så ska ju jag och carro ge grabbarna en lite julklapp så ska kolla lite efter det också <33

Ha det så bra gött med fredag imon,haha ska jag säga som vart ledig ;) 
puss&kram skumbanan (LL)

snart e det helg!

Hejsan everybody
fortfarande sjuk mend et e gött att vara hemma och lsappa så man kan bli frisk nån jäkla gång ;)
för snart e det dags för.... lördagsdaans om så e det sista jag gör,snart e det lördagsdaans man får se vad GRABBARNA gör. Snart e det slut på veckan det e dags för lördagsDAAAANS! :D tjoho. Jag bryr mig inte om jag e lite snuvig elr så när jag ska till borås men jätte kul e det ju inte heller =/

På fredag ska jag och hellä kolla på premiär på ''New moon'' :D äntligen!!! tur att man sitter still 8-)
Men aja ni får hadet så bra puss&kram skumbanan (LL)


en liten bild på oscar :)

trött

Hejsan!
Idag tog jag det lugnt på praoen, varje dag har demtjugo minuter vilogrej så lyssnar vi på ett band och jag somnade faktiskt och sov nästan 1 timma , då e man inte riktigt frisk, men det var skönt!  Jag vet inte riktigt om jag ska gå till praoen elr inte imorgon,det kankse e bäst om jag stannar hemma ett par dagar så jag blir friks.

Nog pratat om min sjuka!  Hoppas ni som har prao har det bra och ni som har vanlig skola elr jobb också har det bra (y) :)
Vi höres puss&kram skumbanan (LL)

sjuk

hej alla, idag började jag bli sjuk känner jag, har ont i halsen,i huvudet och är snuvig =/ inte såå bra med tanken på scotts på lördag :) får försöka vila mkt och sådant tills dess <33
Jag coh tina praoade ju idag på dagis och det var faktiskt roligt! vissa barn är också väldigt sjuka,det går la någonting nu. Dem är så sööta dem kallar oss för fröknar haha!

men nu hade jag tänkt att läsa lite så vi höörs tomorrow.  Puss&kram skumbanan (LL)


prao imon

Hejsan alla nissar :) <3

Idag har jag vart emd hellä eftersom hon sov hos mig hela helgen, det har faktiskt varit en rätt bra helg endå.
Imon är det prao i två veckor,skönt att slippa skola ett tag igen! jag och tina ska praoa på mvårat gamla dagis,ska bli så kuul att träffa sina gamla fröknar :D

Nu ska jag snart äta lite ''som vanligt'' xD sen läsa en bok som jag fick låna av hellä som verkar jätte bra
vi hörs imon pussen (LL)

ps: det här är en bilder på min nya elgitarr jag fick av min mosters man :D så jäkla fiin e den,nu ska jag bara önska mig förstärkning i julklapp. (Y)


sen födelsedag.

Heejsan :)

Idag kommer morfar och riggmor eftersom jag fyllt år hahha det var ju jääklit länge sedan men dem har inte kunnat innan.
Hellä är hos mig hela helgen,kuul. Kolla på en skräckfilm precis ''Dödens våning'' den var inte så läskig mer hämsk.
Ska fika med pappa sen och sen ska la vi till min moster :)


Igår var jag så jäkla trött jag somnade med en gång typ haha men men idag är jag pigg och DBK kommer
idag undrar hur det bli när dem ska göra om EMD låtar ahha xD aja men nu ska jag dra mej morfar och dem kom nu
pussen <33

helt slut..!

Hej mina vänner alla som jag känner! :)

Idag har vi kollat på den andra filmen vi skulle se med bara niorna ''barnhemmet'' haha den var fan läskig jag & ellen typ gömde oss under jackorna och vi ahde uppe fötterna för vi trodde nån skulle ta tag i dem xD jag gillar inte masker!

Pg a att jag e trött idag  är för att först gick vi till möllansen tillbax för att äta sen gick vi till fässberg för att kolla på nån konsert och sen tillbax igen och det var kallt och jag e trött nu.
Åkte upp till brandkåren förut och hälsade på min kära morder :) tog moppen upp! typ att jag orkade gå mer haha.

Så nu ska jag hoppa in i duschen,sedan äta och öva på läxan tills imon! skippar gitarren idag känner att det inte finns tid för det idag!
Imoon kommer helläpellä till meej:) <33 pussen*

puss&kraam skumbanan(LL)


film

Hejsan :d idag såg vi på film då och imon igen,sköönt med bara 9or ;)
Hade provet idag, hoppas jag klarar det han gjorde helt fuckt up tycker jag :S men aja...
det finns inte så mkt mer att berätta,börjar 09.00 imöörn :D  pussen!

glömde


lite Nrj Park fans bara ;D





Hejsan alla :D

glömde tyvärr blogga igår det har vart lite mkt att tänka på.
Men nu e jag här ahha :D  så vad ska jag börja.. Jo att imorgon är det engelska prov i skolan,känner att jag verkligen kommer klara det den här gången! inte så svårt. Sedan ska vi kolla på ''I taket lyser stjärnorna'' men skolan och på torsdag blir det ''barnhemmet'' med bara oss 9or, Gött med filmtema på eq :)

Nu ska jag strax öva lite på glosorna det e ju 39 st så det gäller att plugga kan typ bara hälften. =/
Och så blev jag lite sur över att jag slutade så sent idag för jag skulle hunnit göra en grej annars som jag igentligen kanske på ett sett inte borde göra och nu e det verkligen försent.. haha gör jag er nyfikna ;)?
Nä men det var bara för en otrolig saknad som jag ville göra det för,men vill inte tränga mig på.

skit samma om det ska hända så ska jag inte veta något haha xD  okeej..ni fattar inte men skulle bara skriva.
Vi höörs imorgon puss&kram skumbanan (LL)


godmorgon

Godmorgon everybody ;)
Vaknade vid kvart över 12 idag sköönt. I helgen har jag inte gjort så mycket, var på kalas igår hos Robin, dom passar en jätte söt liten puder,fast det ser inte ut som en puder denna e mycket sötare och vi aknske får passa den nån gång :) <3
Jäkliit gött att Stefan är i final då,men det hade man räknat ut med röven att han skulle vara,och nu väntar man bara på att han ska ta hem hela skiten :D
Zekes är redan i finalen...gött (y) och såklart gick Date vidare igen dem äger haha :D <3

Idag ska vi väga oss 8-) jag kan säga såhär, jag hoppas hellre i havet än att gö det just nu xD fyffaan!
Men det e bara att ta nya tag till nästa vecka. INGET MER FUSK!!!!
Ha det bra pussen (LL)



hungrig

Hejsan :D äntligen helg igeen alltid lika gött! men känner att jag är rijäält hungrig,maten står på spisen så det e bara att vänta...
Vart på träning idag (spinning) ska senare se på idol, hmmm vem åker ut idag, jag hoppas på Rabih för han passar inte till teman pg a han röst men annars e han ursöt! och duktig!

Så jäkla gött att so-provet är flyttat till Tisdagen efter lovet thihi så nu får man mer chans att plugga till annat eftersom vi har eng-prov på torsdag.

Aja ha en underbar fredaaag puss pååå nääsdan (LL)


prov imon

Hello :D

Imon är det so-prov, vi får hoppas det blir lyckat men då gäller det att jag pluggar. Ska till Conny snart och äta lite middag och bella kmr dit också :) så vi kan plugga tsm,sen måste jag hem till bella och hämta mitt so-häfte för det kanske e bra att ha om man ska plugga.

Idag har det inte hänt så mkt förutom skola men önska mig lycka till nu på provet ;) <33
Puss and kraam skumbanan(LL)


första skoldagen


väääldigt gammal biild om jag får till lägga xD


Hejsan alla bloggtittare :P
Idag började skolan och det gick la bra men vi har redan prov på torsdag i SO om (Judendomen) jippi såå kuul. noot.Sedan nästa vecka har vi prov i engelska och SO ''igen'' fast då om Islam. trevlig start att börja med så mkt prov men det e bara att bita ihop.

Idag har jag och kiki pluggat lite till SO och jag har gjort matte läxan. annars har det inte hänt så mycket,har inte hunnit göra så mkt, det känns som dagarna blir så korta nu när det är vinter snart för det blir både mörkt och sånt ute så nu känns det som kl e typ 21.00 men den e 19.00 :S.

Men aja.. hoppas ni haft en bra start i skolan ;) puss&kram skumbanan (LL)


loppis

Hejsan everybody ;D
Idag har jag,mamma,hellä och hennes mamma anna stårr och sålt massa grejer vi inte vill ha,men det gick inte så jätte bra för det var typ inget folk men jag käna ihop 60 kr iaf :D det är något till scotts.!<3 Hellä sålde för 22 kr, sen fick jag massa böcker av henne och hon tog två filmer av mig så fick vi av med lite till på köpet ;)

Imon börjar skolan, få både säga att jag e glad och mindre glad, för det har varit rätt segt denna veckan och ibland till och medrasslös så det ska bli gött att träffa alla kompisar igen (y) men orkar bara inte allt plugg åh skit, hoppas jag inte får magkatarr igen för den gick faktiskt över på lovet.

Ha det så gött! p&k skumbanan (LL)

RSS 2.0