fotvården



Heejsan :D inte föra tt bilden har nånting med min text att göra men hitta ingen speciellt bra bild men ska försöka ta lite mer bilder som hänt under dagen mkt roligare då :)!
Men iaf. . . idag har jag faktiskt vart på fotvården och jag var lite nervös för jag har nageltrång och jag vet hur det känns att fixa det men det gick bra det var inte så farligt.
Har också vart i skolan idag då,fan va denna veckan gått snabbt redan onsdag och måste plugga lite mer, fick inte godkänt på mitt engelska prov men behöver bara öva på några verb så jag behöver inte göra omprov iaf och det känns gött (y)



Hittade en liten konstig gurka när jag och mamma va och handlade idag  xD



Nu ska jag & mamma snart hem till Hellä för hennes mamma fyllde år igår så hon ska ha lite kalas idag :) kul att träffa monstret och kanske e hon snäll och ger mig en nöffes HAHAHAHAHHAHAHA SKOJJA!!!! VERKLIGEN :P  har fått den jäkla låten på hjärnan också ''var ska vi sova inatt'' kan typ hela låten redan och har hört den i en dag xD men den e så förbannat bra och lite i texten stämmer med mig kuuul! <33

pluggat.



Hejsaan :D  Idaag har jag & kiki pluggat jääklit mkt faktiskt ;) så nu e jag äntligen klar med so uppg har bara lite kvar på min sv berättelse :P
Och så fick jag G på no-provet också :D yeaah! (y) än så länge har jag inte fått gjort några omprov som förut xD känns gött. men det e vissa som gör så att jag känner att jag klarar skolan, och det e braa! <3

Ska kolla lite på tv snart och sen gå och lägga mig tror jag, börjar tidigt imon med. Ha det gött 
p&k skumbanan (L)

jahopp!



Heej.§
Idaag har jag,bella & anna åkt till Kållered med mopparna och sen när jag kom hem så hade det kommit post till mig ;) och det brukar det inte göra. .  men då var det mitt förarbevis så nu får jag köra moppe ''lagligt'' xD körde ju endå förut men känner mig säkrare nu :P




HAHAH hitta ingen bättre bild som passar meej ;P men jag ska faktiskt plugga nu måste bli klar med vissa grejer som ska vara inlämnat på fredag , det här e det tråkigaste som finns uuscch ! 

igår: Det är jobbigast när man precis ska åka ifrån er saknade er redan när jag satt i bilen haha och speciellt deej <3 men det är en månad kvar nu och det e ganska bra att det e lite längre mellan dagarna för då har man nått att längta efter. Har kännt att jag inte är lika blyg längre hellre för annars skulle jag inte våga.... (y) :)
Synes imöörn (LL) puss och kram skumbanan (L)

Roberto Mårdstam


såå rolig kväll/natt :D <33

Hejsan :D
Som ni vet var ju jag,Carro,Hellä,mamma och Helläs mamma i Skåne för att se scotts § ;) och det var jääklit kul och maten var god haha :D vi kom hem vid halv 9 på morgonen (y) så jag e rätt trött idag kan man säga.
Men vad gör man inte för scotts :P.
Här kommer lite bilder från igår! <3





Här är robban nedanför scenen, och som vanligt är det låten ''sarah'' han oftast alltid kollar ljudet på haha ;D <3



Claaees :D §



Heenke :P §

 och....

Robbsaan :D §



Hhahah såklart ska han alltid göra fula grimaser när ''vissa'' tar kort haha speciellt carro xD <3




Tack för en underbar kväll med dom bästa :) <33 och tack mamma också för att du ställde upp att köra så långt :P(L)
Nästa ställe blir trollhättan den 24/10 (y) ;D
p&k skumbanan!

SKÅNE IDAG :D !!! §


Scotts idag då :D som vi har väntat !!! :P
Vi åker vid 16.00 idag och vi kanske är hemma vid 06.30 xD det blir en rolig dag/kväll/natt med dom bästa <3
Ha det bääst!  p&k skumbanan

som vi väntat :D äntligen helg! <3



Hejsan my friiend :D <3
Tyvärr kunde jag inte blogga igår för sov hos bella och vi var tvugna att plugga . . . hahah och vi var helt stressade och jag gjorde massa fel, det var roligast när vi skulle tanka haha jag råka hålla in knappen när jag skulle ta ut den så all bensin kom utanför hahah alla typ kolla på mej xD aa men kul dag igår iaf.





Träffade den här katten idag,  nä jag skojja bara ;P kuliv.se!
Men idag har jag haft no-prov det gick rätt så bra hoppas jag , och så har jag kört moppe ;)
och jätte kul att jag kmr ha min mens på lördag :S typsikt! men imoon är dageen framme :D thihi då kmr lilla carro till maaj och sen kmr hellä & hennes mamma så åkeer vi iväg! moot skåånepååne :P (y)
ha det bääst! p&k skumbanan (LL)

ytterligare ett prov ...



Tjänna tjänna :D
Idag hade vi eng-prov, det gick sådär får man väl säga ;D men e glad att jag fick g på mitt matte-prov iaf för där har jag typ alltid fått ig annars xD
Men har no-prov på fredag (y) kan lite som tur e , ska plugga lite senare-

Åkte lite moppe förut med johan, kuul :)  men ska be cg trimma den hahah för jag skulle bara säga till om jag ville och jag vill! johan kör ju fan ikapp maaaj xD men den e endå snygg och e endå nöjd ;)
p&k skumbanan (L)

moppe idag dååva :D



Så fin bild och text hellä gjorde till maj :D <3
och på texten stod det såhär: Jag älskar dig syster vi två föralltid,du finns alltid här för mig, jag saknar dig grovt mkt.. bebis alltid vi det vet du.. jag vill åka moppe med dig och du vill såklart alltid skjutsa mig för jag är sån liten beebiis <3 :) I LOVE YOU  vivi (L) hellä

HAHAH såklart jag vill skjutsa dig mitt lilla monster :D  ska hämta moppisen idag vafäään :P <3

monday today.



Hejsan everybody :D
Idag har det vart skola som vanligt och nu känner jag att jag igentligen måste plugga till prov, och jag ska göra det också men snaaart xD och så har jag äntligen bestämt att jag ska ha basket på min gympa lektion men måste kunna regler också haha så får la kolla lite på google.





Får min moppe imöörn :D äntligen. (y)
ska hämta den hos min morbror :P yeaah! ska bli så gött.

söndaag..



Tjänna tjänna :D
Idag har jag vart med bellusch och typ kollat på fiilm, och sen åkte vi till jennifer & dom så jag ahde faktiskt gått ner 1 kg på en vecka :) rätt stolt (y) hoppas det går neråt nu varje vecka haha :D <3

Annars har jag inte gjort så mkt idag bara slappat lite (som vanligt) xD men imon e det skola igen, trååk!
men ha det så gött nu p&k skumbanan (L)

kalaas ;D



Hejsan all :D <33
Nu har jag kalas för släktningar och några vänner e här :) treevligt. Och igår sov hellä hos mig tills idag ;D <3
Ska lite senare få köra moppe av en som heter maggan :D tackar! (Y) och nu ska vi snart fika och lite sånt,
Imon bär det av till Jeniffer & dem igen haha tror på ett sett jag inte lyckats efter det här kalaset xD men men..

Och idag är det faktiskt bara en vecka kvar tills jag träffar pööjkarna :D ska bli så jääkla kul med carro&hellä jag längtar sönder :P <33
Ha det så gött (Y) puss&kram skumbanan (L)

klarade det (y)



Hej allihopa :D
Skulle bara säga att jag klarade moped-provet idag :D Äntligeen! så nu har vi lämnat pappret på posten så nu dröjer la det ca 2 veckor innan jag får kortet, sen e det bara ut och köra :) jippi!




Ska snart på gitarrlektion igen ;) fast min gitarr blir fort ostämd igen så Bo ''min lärare'' sa att han får stämma den några gånger innan den funkar riktigt :) men det e faktiskt jäkliit kul hoppas jag kmr gilla det länge ;) och jag hoppas jag snart får lära mig vilken låt jag vill kunna för jag vet massa ;D <3


Bild på blommorna jag fick av Robbsan (a) <3


Ska till bella & Conny lite senare efter gitarren men annars har det la inte hänt så mkt
i skolan idag har eng-prov & NO-prov nästa vecka så det gäller att plugga i helgen och måste komma på en gympa lektion också :)

p&k skumbanan (LL)

provet/prov



Hejsan :D

Idag har det vart skola och sen var jag med kiki så åkte vi och gjorde mitt moppe-prov men jag hade 2 fel för mkt :@ för att!!... det stod en fråga hur många promille man ska ha för blablabla och hur fan ska jag veta det,typ att det e sånt man pluggar på. Sen så var det några andra jag var osäkra på men nu vet jag svaret på två st så ska göra provet imon igen så nu hoppas jag verkligen att jag klarar det (Y)

Jag och kiki skulle plugga till matte provet vi har imon men det blev inte så jätte mkt plugg för vi kunde typ allting :D Och nu börjar snart idol och sen a.a <33 :) ska försöka lägga upp lite mer bilder till texten också så det inte bara blir massa text ni får kolla på!
p&k skumbanan (L)

15 idaag :D



Hejsan, som ni alla vet så fyller jag år idag så grattis till mig :P ni alla har redan sagt det så tack.
Hhahah så skämmigt i skolan när ni sjöng haha alla typ kolla xD men så sööta e ni <3
Nu har jag precis käkat buffé så e proppmätt och kl 21.00 börjar ''sommaren med göran'' som vi ska se :P kuul!
Och imon ska jag göra provet ;D vi hörs imon pusspuss!




Älskar deej mamma :D <33 du ställer alltid upp och gör allt för mig uppskattar det fast jag kan vara lite arg ibland ;D p&k skumbanan (L)

Imon är dagen här :D



Hejsan !
Idag,skola som vanligt och imon är det frilufsdag vi ska gå till sisjön inte så kul kanske men bra motion för mig haha ;D och imon är det ju faktiskt en speciell dag för då fyller jag ju byxmyndig som ''vissa'' brukar säga haha :P
fyller 11.05 på dagen (Y) så ska jag,mamma,hellä & anna på buffé och sen bio,men berättar mer om dagen imon :)
Nu hade jag tänkt att äta middag snart & sen öva lite på moppe-provet som e väldigt enkelt faktiskt men ska inte säga för mkt haha! jag döör om jag inte klarar det!
hörss <33 p&k skumbanan (L)

tiden runnit bort...



Tjääna alla skumbananer (L) ;D
idag har bara tiden runnit förbi,har inte gjort någonting jag & hellä vaknade typ halv 12 idag sen har vi kollat på tv lite och jag duschade nyss och så kolla jag bara på kl och då var den 16.10 har inte ens vart ute idag än, men ska gå till Hellä efter jag ätit och sen ska vi till pontus,jennifer och cg :)
Ha det så gött så länge p&k skumbanan (L) <3

lisse



hejjsan :) <3
Kom nyss hem,har varit på liseberg med pontus mf. Och när vi var påväg hem så ser vi lite längre bort att en polis bil stoppar två bilar och så går ena polismannen ut i farten och springer ut och tar upp en pistol, och typ skrek att killen skulle hoppas ur bilen så han la sig på marken och jag bah; omg! jag blev helt chockad det var fan som att se på tv, och så kom två andra poliser och backade med sina pistoler och ställde sig längre bak vid bilarna. Men sen blev Pontus lite rädd så vi åkte.

Ska snart äta nu och sen va med Hellä, vi ska kolla på saw 2 idag som kmr 00.10 ikväll kuul :)
har la inte gjort så mkt mer idag,men hoppas ni får en bra kväll, p&k skumbanan (LL)

helg!



Äntligeen helg får man la säga då (Y) och idag kmr mitt lilla monster hiit kul som vanligt. ;D <33
Hade so-prov idag också, får la säga att det gick sådär, jag hoppas iaf jag får g- ist för ig haha xD
och så åkte jag och johan med hans moppe till 421 och käka lite :) sen back to the school again.
Och nu sitter jag här, har vart en liten stund med Bellusch men hon e inte här nu.

Fick några bilder av Carro förut på kryssningen med Scottsarna :D faan va kul dom verkat haft, önska verkligen jag varit där, såsööta dom e mot henne, dem hade gett henne present och sånt bah för hon fyllde år den dagen. helt underbara kilalr säger jag bara :) och hoppas du kan åka med till skåne påne vore great!
Och kul att hellä & anna ville hänga emd också, det kmr bli såå kul emd er alla (L) puss på er
och er andra också p&k skumbanan (LL)

yeah!



Tjääna alla nissar! :D <3

Idag,skola som vanligt och tio i 7 ska jag på gitarr igen ;) andra gången, jäkliiit kul faktiskt.
Ska kanske sova hos Bella sen också <3 så vi måste plugga & massa sånt, och jag måste plugga till moppe provet jag ska göra på onsdag ;).
Och jag är så jäkla glad för träffar Scotts om 3 veckor ;D <3 thihi pusspå mamma för hon e bäst!
Sea later p&k skumbanan (L)

Happy birthday to yooou <33



Happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birhtday dear Carro
happy birhtday to you!


Idaag är det Carros födelsedaag :D grattis gumman, hoppas du får det jätte bra idag och hoppas du hade kul igår :) tusen kraamar till dej! <3

Grattis Lillen :D §



Jag visste inte om det var dagen före elr efter Carro som Lillen fyllde år men såg på Carros blogg att det e ju idag :D så ett stoort Grattis till daaj  Per-Erik ''Lillen'' Tagesson,hoppas du får det bra idag,kraamar ;D <33

say you, say me.



Hej frieends! <3
Hoppas allt e bra med er, mig e det sådär med idag vet inte varför riktigt men det kanske e för att jag vill på kryssning idag till Åbo för Scotts spelar på båten idag, skulle vart så jäkla kul att vara där då och sova över på samma båt,men aja får la vänta tills fucking 24 elr nått. Men jag är jäkliit glad att jag får åka till carro den 11 dec för vi ska vara på dansbandskampen för scotts spelar före & efter där så det blir sketa skööj :D

Idag hade vi EQ-dag i skolan så slutade halv 1 (Y) så har lite mer tid att plugga idag,hehe inte för att jag tror att jag kmr plugga ''mer'' bara för det men.. :D borde! 

aja, har tråååk nu iaf och e rätt sur elr grinig typ. HAHA men mamma kmr flippa på mig om jag ska vara grinig varje gång det tar lite ''längre'' tid än var det brukar tills jag träffar scotts, men vafaan dt e mitt liv nu haha! :D och jag har bestämmt att jag ska vinna 1 mille så ska jag åka nästan varje dag och titta på dom, så akn jag skippa skola och såånt det blir jätte braa (Y) säger vi.

HAHA ojj fan va mkt jag skrev men aja p&k skumbanan (LLLLL

gick...!



tjääna igen!
Va nyss ute & gick i ungefär 40 minuter, börjar lite lätt så man kmr igång ;) snart börjar jag ju på träningsverket så det blir bra (y) pluggade lite förut, men sen ska mamma förhöra mig ist och nu ska jag hoppa in i duschen och sätta mig & kolla på idol som börjar om en halv timma :D tjohoo!  pusseluss ;P <3

en vecka kvar :D



Hello everybody :D <3

idag började jag 08.10 och slutade nästan 16.00 tuff dag, men kollade på Mama Mia på SA idaag så dt var drf det blev så sent, den var jätte bra faktiskt :)
Hade tänkt att plugga lite snart igen, men vi ändrade provet till fredag så det känns gött att få en dag extra ;)
Och idag kmr idol och andra avenyn :P äntligeen! och så e det faktiskt bara EN VECKA kvar tills jag e myxmyndiig här va haha :D
Förut ringde det på dörren och då var det hellä & challä som hälsade på lite som endå var här i Mölndal :D <3 kuulkuul! och just nu lyssnar jag på goa låtar som jag igentligen inte kan lyssna på för då kmr tankarna och det e jobbigt med tanken på...... <3
Aja ni får ha det såå bra så ses vi imon p&k skumbanan (LLL)

plugg plugg plugg...



Heej!
Idag har jag avrit i skolan då... och på torsdag har vi SO-prov så nu sitter jag & bella och pluggar, så jäkla tråkiit e det, vi fattar typ ingenting HAHAH! annars har vi inte gjort så mkt mera idag.
En annan intressant sak också att jag ska äta tacos idag :D hahah! kul!
Och igår när jag kolla lite på tv så tänkte jag lite på hur långt det e kvar tills jag träffar scotts igen och det e fan 7 fucking veckor kvar :S så det kan ju mamma drömma om att jag ska vänta så länge haha noway!!!
Men nu måste vi plugga vidare.
Ha det gött p&k skumbanan (L)

Flyttat



Hejsan! <3
Nu har vi äntligen flyttat (Y) känns rätt gött faktiskt,fast det är en hel del att göra så det e ganska jobbigt att flytta också.  Idag har jag typ inte gjort någonting bara hängt med robban när han skulle övningköra :D han e faktiskt grym (Y) Men hade tänkt att plugga lite idag för har prov på torsdag i SO men får la se om jag hittar nånting i denna röran ;) Imon e det skola igen då...nya tag & börjar snart träning också.!
Hörs imon bye bye  p&k skumbanan (LL)

Scotts,fast lillen va itte med















 Blev så nöjd med den bilden :) fast inte för att jag var så glad där, men inombords var jag det haha :D (Fin bild Carro) (Y) <3

Underbar dag med underbara männsikor :D puss&kraam skumbanan! (LL)




Sandhem igår.. :D



Som ni vet så var jag i Sandhem igår & kolla på Scotts med natta m.m och det var såå jäkla kul :D
Men först fick vi lite panik för vi hitta inte dit för det var så jäkla krånglit och massa skogsvägar och plus att det var mörkt ute, men till slut kom vi fram och då började Scotts spela med en gång så hade en jävla tur :)
Det som dock inte var så bra var att det var för mkt folk och alla var så fulla så tidigt så det var jobbigt för alla knuffades framför scenen och massa skit. Men annars var det jätte kul med Natta & Carro ;D
Trodde vi skulle va hemma vid 03.00 igentligen men vi kom hem halv 5 ist xD så idag är jag lite trött,men det var de fan väärt!
Men nu kommer lite bilder under kvällen!



The Day Is Here :D <3



Äntligen är dagen kommen :D gjorde en liten bild på grabbarna (Y)
Kommer skriva mer imorn om hur kvällen/natten var ;D jag tror det kommer bli superkul som vanligt :P <33
Pusspådennadaaag!

gitarr..



Hej everybody <3!

Idaag har jag varit i skolan såklart, och jag somna till & med på en lektion jag var så jäkla trött,så måste vila upp mig lite nu för det kmr bli väldigt sent imon :)
Jag kom nästan nyss hem från gitarren, det var jätte kul och en as schysst lärare (Y) han sa att jag kunde med en gång haha :D så fick en liten läxa men det var ingen svår låt :)
Nu hade jag tänkt att kolla lite på tv och kanske plugga liiite till so-provet nästa V.
Ha det så bra så ses vi imoorn p&k skumbanan (L)

träning(Y)



Nu är vi änrligen klara med grejerna, nu ska jag till träningsverket och köra spinning i 1 h :) igentligen så känner jag mig la inte riktigt bra,men känner att jag måste träna lite.
Just nu lyssnar jag på musik- All I wanna do it's make love to you! lyssnar på alla låtar dem sjunger HAHA :D
Snart börjar min Teens grupp igen så då kmr jag igång på riktigt (skönt)
p&k skumbanan (L)

inte så mkt...



HejHej!!
Idag har la inte hänt så mkt precis..har vart i skolan som vanligt och känner mig faktiskt bättre idag än vad jag gjorde igår,hoppas det håller i sig. Nu ska vi snart flytta lite grejer till nya lägenheten, inte så långt kvar nu,tiden går snabbt :D  och snart fyller jag år också. JIPPI!!! och inte mindre än 2 korta dagar kvar tills man träffar scotts ska bli såå kuuligt :P imon ska jag till gitarr skolan berättar om dt imon.
Puss&Kram skumbanan (LL)

på simhallen ;D



Hej igen allihopa §§
Som jag berätta förut så skulle jag titta på pontus idag när han gick på simskola, och det var jätte kul så himla duktig var/är han :) och han vågade åka ruschbanan som han inte vågat förut haha såsööt. <3
Synd bara att jag inte kunde va med i vattnet för känner att jag e påväg att bli sjuk, jag får inte bli dt nu!!!
Om jag blir sämre ska jag vara hemma från skolan på torsdag för jag måste va frisk när jag träffar grabbarna!
p&k skumbanan (LL) ;D

Poontan! :D



Idag ska jag hänga med den här söta kussen till simhallen för han håller på att lära sig simma och sånt, så då ville han att jag skulle hänga med :D <3
Synd bara att jag håller på att bli sjuk för får inte va sjuk tills på fredag bara ! (Y) men alla i klassen e typ sjuka xD men aja... ha det bääst!
puss & kram skumbanan (L)

hos bella :) §



HAHAH ENDA BILDEN SOM JAG HADE PÅ OSS :D TYP 3 ÅR GAMMAL! <3

Hello :P kunde itte blogga igår för var hemma hos bella hela dagen och sov över där också, as kul va det, först va vid med natta efter skolan och kolla på beck, sen åkte jag & bellush hem till henne och kolla på två beck till typ xD haha vi e galna i dom filmerna :D. Sen var typ kl 12.00 vi bah aa vi måste försöka sova för vi skulle upp tidigt nästa morgon men vi kunde itte ens sova så vi somna typ halv 2 elr nått. haha och min mobil hade ställt om sig så den ringde på väckning halv 6 och det skulle igentligen va på halv 7 så vi e as trötta ida! Men sjukt rolig dag igår.

Nu e jag hemma, har håltimma till 13.20 och kl e nu 11.50 och har redan haft hål i en timma över det , så rätt sooft skoldag idag :D

RSS 2.0