cajjita :D

Hejsan bloggen :D
Idag har min Moster Carita varit här och fikat och vi ahr gjort slingor i hennes hår :) ska bli så kuul när hon hänger med till scotts den 6/12  tjohoo :D
Sen kommer mina två gummsor hit, mikah & hellä :) ska också bli jäkliit skojj, hellä ska sova hos mig idag och vi ska kolla på skräck filmer mohahah.

Imon ska vi upp tidigt för vi ska stå vid ett bord typ och sälja vårsa saker vi inte vill ha och dem sakerna som e mina som säljs e ju mina pengar så hoppas jag får sålt något. :)
Har faktiskt 670 kr som e till scotts så det känns jäkliit gött (y) behöver ju faktiskt en hel del till dansbandskampen :D kmr bli så kuuuul med Carro och grabbarna!

Ha det bääst puss&kram skumbanan.


både du och jag kan vinna om du går med i detta

http://se.limbino.com/c04/link/jdxlj 

KOM IGEEN :D

freedagsmyys :D §

Hejsan alla tittare :D
Idag är det freedg :D fast det har varit fredag för mig hela veckan pg a lovet då. gött att få ha en vecka utan massa pluggande åh skit.
Idag har vi vart på farmors grav och tände ett ljus och la en blomma, saknar deej ,önska du var här (L)

Sedan var jag på spinning och kul att vi hade zara idag som var väldigt länge sedan :D hon har ju faktiskt bästa låtarna.. :P
Sen åkte jag hem & duschade och så åt vi lite kycklingsallad, mums! och snart kommer idol. Jäkla Peter Jihde att luras så..han sa att det var dansbands tema men han skojjade, och som vanligt fatta inte jag det så har väntat tills den här dagen och nu e det inte dansbands tema utan Las Vegas tema som jag hörde utav Carro. =/ taskiit.

Men ajaha en underbar helg allesammans :) puss&kram skumbanan (LL)


hos hellä

Hello :D  kom nyss hem från hellä, ska vara med henne och natta sen efter jag varit hos läkarn.
Vi var uppe till halv 4 igår och jag vakna typ vid 10 så e rätt trött idag,skönt att det e lov.
Här kommer lite bilder från hemma hos hellä :D



mums! :D

Finns det några inntressanta katter hellä...? 

här sitter hellä och röker.. hon liknar roger pontare med den pälsgrejen haha fast det e faktiskt en filt =)


Tack för en rolig kväll gumman :) <33

sover hos hellä



hello everybody,
Idag sover jag hos hellä kmr bli så kuul :) men imon ska jag till läkan kvart över 4 för mina sår på kroppen som kliar koppyjöst :S sköönt att bli av med det.

Var så jäkla sur idag för jag ville åka med Cinderella-båten för det skulle bara kosta mig 143 kr med hytt och allting men så förstödes allt pg a att båten gick från sthlm så då kunde jag ju endå inte, så jäkla typsikt.
Alla scotts fans skulle vart där och lille carro som jag saknar sjukt mkt <3 =/ men men.. får la ha en toppenkväll med hellä ist :) och se fram imot om 3 veckor.

Puss&kram skumbanan (LL)



bara tisdag?...



hello mina älsklingar!
Idag är det tisdag men tyvker det känns som torsdag typ.. det har gått väldigt långsamt för mig men har inte haft så mkt att gröa så det är la därför kan jag tro. Men man ska inte klaga för ju längre det går långsamt desto längre tid tar det till skolan börjar mohahah =)

Nog pratat om det,nu ska jag och mamma iväg och handla på 421 (y) och så får jag la glädja mig att Carro ska träffa grabbarna 4 dagar i rad (orättvist) :D men men hoppas hon får jäkligt roliga dagar,som man brukar få när man e med dom xD

Puss&kraam skumbanan (L)

kulikuul

tjaa :D för typ bara 2 timmar sedan ladda jag upp ett videoklipp på scotts på youtube och det är redan 303 personer som tittat ;) det e ju hilma kuul :P titta gäran själva om ni har lust, det e jag som filmar , dt var från skara 

www.youtube.com/watch?v=gq26g-c2evk

Okeej.. robban skrattar åt mig på denna videon också hahah men det var bara för han gjorde så med ögonen som ni ser på videon och då gjorde jag tillbaks och det var drf han skratta. xD jag skämdes lite för att jag gjrode så. thehe
Men det är ungefär i mitten av videon lite längre.

video

hello,hade inget att lägga upp idag så la upp den här videon som var väldigt länge sedan jag spelade in, det här var bara andra gången jag träffat scotts hehe ^^ Och aa... robban skrattar åt mig från början för att jag sprang fram till scenen för jag skulle skynda mig att spela in just denna låten ahha , det tkt han va lite roligt :P Idag har jag inte gjort så mkt, gick upp till mammas jobb och träna lite med henne och nu har jag precis duschat och ska snart kolla på tv och käka :) ha det såå bra puss&kram skumbanan (L)

trollhättan :D

Det brusar lite men man hör endå, men min kamera dampar lite xD Men det är här robban e så rolig :D haha <33

sjukt rolig kväll <3

Hejsan alla :D
Vakna nyss efter en as rolig kväll igår på trollhättan, det var så jäkla kul asså! den bästa gången hittills säger jag bara xD dom e ju så jäkla sköna dom grabbarna asså :P hahahhaah! och många undrar hur man hela tiden kan åka och kolla på dom när dom kör samma låtar hela tiden men det är inte bara de utan hur dom är på scenerna också och hur jäkla roliga dom e xD. förutom en grej som förstördes där lite på slutet typ bara men men...
HÄR KMR BILDER FRÅN IGÅÅÅR! (LL)






Det var kul att se Lillen igen :D fast som vanligt blir det inte så bra bilder på han eftersom allt e i vägen.

kan du inte gapa ennu större robban ;D..... ......
Jo det kunde du :D hahahah!




sista bilen nu på helläpellä :D Tack för en sjukt rolig kväll både hellä och grabbarna :D <33
älskaar errr.


lägger ut andra bilder från igår på bdb också om ni vill kolla :D
jag heter; sskumbanan :P hahah  puss&kraam skumbanan (LL)

då äree snart scootts dåvaa :D <33

Det här ska jag ha på mig till Trollhättan :)





där hade jag en annan tröja men det var efter jag smiinkat meej :=


loooooov



Heejsan :D
Gött med loov nu då elr huur ?? ;D
Idag kom hellä pellä hiit och hon ska sova hos mig för vi ska ju endå dra till trollhättan imöörn (y) ska bli såå skojsiigt. Vart på kalas förut hos bettan för hon har fyllt 50 (y) annars har det inte h'nt så mkt idag, skolan och prov, det gick faktiskt bra :) och fick G på biologi provet också thihi.

Vi hörs kanske imon om jag hinner annars berättar jag om dagen som ahr häänt i trollis.
puss&kraam skumbanan (LL)

staan

Hello everybody :D

Idaag har jag haft biologi prov och det gick sådär, det mesta kom som jag inte övat på ahha typiskt.. men aja!
Sedan åkte jag,mamma,annan & hellä in till stan för jag och hellä skulle köpa leggins till scotts på lördag.
Sedan gik vi till ''köttbullecafét'' som vi kallar det, dom har tväär stora köttbullar där hahha en kättbulle kostar 11 kr xD men dem e gooda ;).



HAHAH här jämför vi en vanlig köttubulle med dem som vi fick (y)xD muums!


okeej hellä blev liite konstig däär hahahha xD! my little moonster. <3



haha jag blev också konstig xD äter för det vilda ! :D

Nu blir det popcorn och mamma som ska förhöra mig till fysik provet på fre (y) ha det så bra.
puss&kraam skumbanan (L)

prov imon



Helloooue!
Ska snart ge mig av till skolan igen jag börjar kvart över. sen kanske jag och bella pluggar lite ,sen ska jag på utvecklignssamtal... vette fan hur det kmr att gå! kommit försent rätt mkt. men aja whatever.

Igår hämtade jag biljetten till dansbanadkampen ;) och biljetterna har kommit till tåget också så nu e allt klart (y) längtar jätte mkt! kmr bli såå kuul <33

Harää så bra (L) puss&kram skumbanan <33


sunday!



Hejsan, idag har jag vart på träning, sedan åkte vi med en gång till jennifer och jag hade gått ner 1,7 kg :) såklart jag måste skriva detta eftersom jag e liite stolt :P
snart ska vi äta sen bär det av till lilla moonstret och hämtar mitt linne & halsband, tar säkert en fika också och det kan jag ju faktiskt unna meej :P

Hoppas ni haft en bra helg. ska försöka plugga lite när jag kommer hem, har ju faktiskt prov på onsdag & fre och båda e NO prov som inte e såå kul men det går la bra!
sea later puss&kram skumbanan (LL)

lördag

Hejsan allihopa :D

Kom nyss hem från min mosters kalas, snart ska vi dit igen och äta middag och sånt.
Cina va tvungen att köra karaoke haha och sen så sjung Linnea (min kusins tjej) och hon sjunger så jäkla bra asså, jag blev helt chockad för jag trodde inte hon hade sån röst men det var den finaste rösten jag hört av dom som jag känner iaf xD herre gud! ska spela in nån gång.

Här kmr lite bilder på maaj innan vi gick till kalaset :P





harääbäässt floodhääst! <33

Grattis Cina :)



Hejsan :)
Sköönt att det e lördag och man får sova ut, trodde när jag vaknade att jag skulle till skolan hehe.
Men iaf.. idag fyller min andra moster år Carina :) grattis. (L)  vi ska på kalas till henne senare och snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning.

Ikväll, körslaget igen då,fast vi får spela in det för vi ska på middag lite senare hos cina igen och vara där på kvällen, men man vill ju inte missa om Carro kmr med på tv hahha! nämligen alla ''stefans fans'' kommer sitta där så det ska bli skööj att se ;) han e ju bääst asså! Men på tal om det så kul att äntligen Ola har ändrat sin frisyr igen (y) niice. men Stefan e ju endå bääst så! hahah



Hoppas ni får en härlig kväll. käka mkt gött! ;D <33
p&k skumbanan (LL)

scottisarna!

Kollade lite på youtube när scotts var med i dansbandskampen och så hitta jag reklam video med scotts, asså har sett dom förut men länge sen xD Så jag var tvungen att visa dom här för jag döör verkligen för robbans ögon här, det e helt sjukt vilka fina blickar han ger asså! **smack* så snygg blick han har.:O <33 fick fan syrrkååås! :D

en dag kvar :)


Hejsan :D gött att det e heelg imon, då blirää lite fredagsmys :D fast ska träna spinning och sånt innan (y)
fast på lördag blir det godis & sånt efter (som vanligt det roliga besöket hos Jennifer) undrar hur det gått denna veckan.., tror det gått ganska bra faktiskt :)

 Men nu kan jag inte sitta här och skriva mer för ska plugga på två NO-prov som vi har nästa vecka, så det blir rätt mkt pluggande i helgen också (booring) men aja this happent!  ha det gött!
puss&kram skumbanan (LL)

träning&plugg



Hejsan :D

Idag ska jag på träning (y) det blir lite olika maskiner idag ;P sen ska vi till min moster Carita för hon har fyllt år, så det ska bli kuuul :) hon har bästa gitarren hahah (y) men iaf sen så ska jag bara plugga lite grann på eng och så annars e jag klar me d mesta
p/k skumbanan (LL)

hejsanhoppsan!



Hejsaan alla bloggtittare :P
Idag, skola dåh och sen hängde jag med bella hem och plugga lite, sen hängde hon med mig hem och plugga så hon ska sova hos maaj idag :) <33 Känns gött att snart vara klar med SO! annars hade vi inte tänkt att göra så mkt annat än att plugga hehe ^^
Hoppas ni haft en bra start på veckan ;) <3
p&k skumbanan (LL)


Måndaag...



Hejsan :D
Hatar måndagar för då börjar allt det tråkiga igen... massa läxor och prov blablabla.
Men den här nya tröjan köpte jag i ullared ;) aa..inte bara den då men hahaha!
Men har lyckats plugga lite idag, får kanske plugga med bella & kanske sova hos henne vi vet inte riktigt än men vi hörs tomorrow <33 pusselipuss

va med pappa <33

Heej :)

Idag var jag med min extra pappa & Tom, min halvbror kan man säga!
och vi käka lite kina mat och hälsade på farfar :)
snart ska vi till jennifer, jag kan säga att det inte gått så jätte bra för mig denna veckan =/ men aja...





Tom <3 :D haha söötunge nr 1  älskar daaj. (L)

Tack för dagen mina älskade,.

Ullared

Hejsan every body! :D

Var i Ullared idag som ni vet! och här kommer lite dåliga bilder med min mobil xD



Hellä i kön, vi fick stå i 1,5 timme för att komma in, sjukt mkt folk asså! hahaha

Nemen hellä då :P haha hon tycks tro det var sol och sommar ute pga solglasögonen tänkte jag på, men det var svinkallt att stå där

Bara min och helläs vagn, fast mest helläs kläder jag handlade inte så jätte mkt typ bara för 1300 elr nått haha xD hon handlade fan för 3000, skiiit unge :D

står och väljer vilka kläder hon ska ta bort för anna blev lite arg för det var så mkt xD

mamma&annan i kön påväg hem!

Tack för en underbar dag ;D var hemma kl halv 10 och vi hämta dom 10.15 imorse så hela dan var vi borta så e trött nu. Ska lägga mig rätt tidigt idag för ska träffa pappa imorgon <33 :)
p&k skumbanan (LL)

fredagmyys :D spinning (y)



Tjänna alla bloggläsare :D
Idag e det ääntligen fredag och det blir lite mys med tacos och idol ;) <3
Snart ska jag iväg och träna, hade tänkt att spinna lite idag ! (y)

Imon bär det av till Ullared kuul! :P  ha en trevlig helg
p&k skumbanan (LL)

svenne banan




Hejsan :)
Just nu käkar jag mellanm¨ål, kolla vad duktig jag e, det ser inte så gott ut på bilden men det e jääklit gott! :D ahha leker nyttig xD
Snart ska jag & dom som var med igår hem till bella idag igen, ska kö anden i glaset (igen) haha sen ska jag på gitarren (y) kan typ inte läxan.... på tal om läxa så e det gött att det e helg imon för då kan jag plugga, och så ska jag till ullared på löördag med mostret :D
Och just nu lyssnar jag på Svenne banan ;D den e fan bra.
Ha det gött p&k skumbanan(L)



Mässan



Hejsan :)
Idag var alla nior i svenska mässan & det var ganska roligt, jag ska gå i Krokslätt på Barn & Fritid <3 ;)
Har haft en lektion idag och nu har jag håltimma till tjugo över 1 sen har jag bara matte sen hem... ska plugga så mkt idag har två NO-prov v. 43 och så har jag gitarr läxa också.
Harää gött (Y) p&k skumbanan (LL)

rolig dag.



Hejsaan,
sry att jag inte lagt upp förens såhär sent men har vart hos bella hela dagen med kiki,malin,ellen & emma :D så jäkla skoj vi körde anden i glaset och det var mindre skojj...
Sen när vi var påväg till bella råka jag köra på en cykel så han ramla av och så facka jag däcket på det så han fick bära cyklen, intee såååå kul, så han flippa lite på mig, förstår han men han cykla fan på vänstersida idioot.
Men aja behövde iaf itte betala han gick iväg.
Men nu ska jag kolla på tv snart (som vanligt) HAHAH och typ sånt, älskar er
P&K Skumbanan (LL)

söndag


Hejsan på er ! :D
Igentligen brukar ju söndagar vara den tråkigaste dagen och man har typ inget att göra, men har faktiskt haft det kul idag.
Först var vi hos min kusin och käka lite bulle etfersom det var kanelbullens dag idag :P
Sen gick jag till Conny för Sarah var där också, så vi spelade lite skipbo och Conny loosa :D hahha! och så käka vi lite bulle där också.


Imon , ny vecka, skola och plugg då men aja... och nu har grabbarna lite semester till den 14 men som vabligt förtjänar dom alltid semester men det blir ju inte lika kul för oss ;D men jag får tänka på när jag ska till carro den 12/12 haha okeej... det är väldigt långt kvar men tiden går snabbt & jag har sagt det förut men jag tror faktiskt det kmr bli en av mina bästa dagar någonsin <33 får hoppas på det iaf ;D
Nu ska jag kolla på tv ha det gött höörs  p&k skumbanan (L)

Kanelbullens dag idag :D



Muummmsss!!! ;D

Lördagsmyys :D



Jahopp då var det lördag idag och vi ska äta ostbricka :D var så jäkla länge sen och det e ju såå gott (y)!
Igår var jag faktiskt väldigt nyttig, åt kycklingsallad (y) så unnar mig detta idag :D
Ska kolla på körslaget senare och käka godis ;P   myyyyss! ha en bra kväll så hörs vi. <3
P&K skumabana (LL)


Träningen börjar :D

Hejsaan :D Idaag börjar jag äntligen på träningen igen (y) känns gätt att komma igång, fått sån dålig kondis asså!
Och gött att det e fredag idag också :) ska kanske till min moster senare ikväll ;D och så kmr idol också, Eriiik ägeer ! :P (L) söötast e han också.
Hoppas ni får en trevlig helg och att du har kul på lördag Carro :D <33
p&k skumbanan (LL)


inte hänt så mycke...

Hejsan på er :D

Idag har faktiskt inte hänt något peciellt bara vart i skolan och sen pluggat lite med kiki och snart ska vi till cg och fråga lite med moppen och sen ska jag på gitarr lektion :) sen får la jag åka hem och plugga lite det ska va inlämnat imoorn!


Kolla va fint det blev, och gjorde ganska rakt ;) <3
var ju hos hellä igår så då gjorde jag det. :P älskar daaj!


söötaste monstret :D <33 fast där ser hon inte så farlig ut men..  xD

RSS 2.0