livet leker

Ja livet leker som man brukar säga!
Sitter hemma & har precis ätit en god fredagsmiddag, skönt med helg efter 2 veckor i skolan redan! Gud vad tiden går snabbt, men älskar klassen helt underbar<3

En sådan här kväll brukar jag ju ofta vara ute & dansa men inte denna helgen, inga bra band på polketten och det är la skönt att bara vara hemma och myysa framför tvn med lite godis :) Önskade i för sig att ett bra band låg nära mig just nu men men..

Nu hatar jag att jag har det igen, sådana jävla drömkänslor att jag drömmer mig bort i just den person som jag gillar mer & mer men vet att det aldrig komemr bli någonting. Jag vet, jag ska förbättra mitt självförtroende men det skulle endå inte lyckats med detta endå.
Tycker bara sånt här e så sjukt jobbigt, det är la bara en enstaka grej som det alltid varit men vafan,kan ju inte hålla på såhär tills jag är 40 år. Jag kan la försöka leta efter den riktiga kärleken ist för att gå på förväntningar,drömmar mm. HATAR FÖRVÄNTNINGAR! vrf ska man ha det? okeej i för sig, inget liv utan förväntningar det skulle bara avrit tråkigt men det får finnas gränser i huvudet tycker jag, men tydligen inte i mitt!

aja ska inte tjööta mer pratar bara massa strunt!  puss puss ha en bra helg!




gamblers

lite stöd..men bara lite xD haha!

rolig helg!

Tjena tjena :D hoppas allt är bra med er, jag är väldigt glad nu för att polisen hittat min moppe så har precis varit och hämtat den och ställt den e källaren så dom inte kommer åt den, inte så jäkla trasig endå men lite grejer var ju borta men skönt att den e hemma iaf :)

Nu kommer det bilder från helgen då jag såg Streaplers på fredagen & 3 band till men har bara bilder på dem haha, sedan på lördag såg jag lilla gamblers :)  bra band hela helgen det är göttans det!
aja, ska inte tjööta mera pussen <3

ONSDAG!
kom på att jag träffade Zekes på polketten först innan helgen, tyvärr inga bra bilder med min kamera och inte många bilder heller för jag var feg :)





simon försvann, men en fin häck ser man ;)

åhh så många bilder det var
sry för er andra som inte kom med på bild =/

FREDAG!
streaplers :)




jahopp blev bara några mer bilder på anders xD

två dåliga bilder på melissa också men tog kort på klänningen!



LÖRDAG
Gamblers :)





du är såå stark anders :D (noot) haha!









en kille kom fram och tryckte på knappen, såhär blev den haha!


Inte bra att vara barfota när man är förkyld anders :O :D





Tack så mkt för en sjukt rolig kväll med härliga band :D
kommer en videos från Rabbalshede också!





''SMÄLL''

Först tappar jag bort min mobil, nu är min moppe snodd för att jag inte hade lås pga av att det var massa djur i den, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för jag tror jag måste undersöka mitt huvud, asså jag är helt seriös jag glömmer saker HELA JÄVLA TIDEN! sånt här får bara inte hända, jag e så less på mig själv och jag gillar inte att se mamma bli så ledsen och besviken när vi knappt har några pengar alls och så ska llt detta hända för att jag heter Veronica Löfvendahl. Detta e så sajko, det blir Mariestad idag för vi har endå köpt biljetter och vi har bestämt med dom andra, men hade sett fram mer imot imorgon då jag ska se Gamblers, men det blir tyvärr inte så för jag måste lära mig av mina misstag, om jag nångång gör det? jag är så ledsen idag och har inte lust att åka iväg men behöver tänka på annat!
Men är så ledsen för imorgon faaaaaaan  :'( </3


happy

Hej Hej!

Sitter här lite vid datan och bara kollar runt lite som jag brukar göra, så gick jag in på danslogen och kikade på lite olika band som spelar här i Västra Götaland och antingen har jag varit blind eller så har det kommit upp ett nytt ställe för Gamblers! Det står iaf att dom ska spela på Möllan den första oktober, asså snacka om att jag blev glaad det tar mig liksom 10 minuter att GÅ! shieet vad gjaad jag blev :D det bandet är iaf värt att kolla på!



så gulligt!

Hittade en liten sida på danslogen.se och fann lite bättre text när marcus från Bhonus friade till sin flickvän på göteborgskalaset så ni kan få se här :) 

Marcus i Bhonus har förlovat sig

2010-08-17

Marcus Fernholm, keyboardist i Bhonus, har förlovat sig med sin kära Hanna Pallhed. Exklusivt för Danslogen berättar Marcus om den stora händelsen:

- I flera månader så lurade vi i Bhonus min flickvän, Hannah, att vi skulle fira Hans Ösths 40 år i bandet på Kulturkalaset i Göteborg. Hela bandet var med på det och vi hade till och med skrivit falska mail till varandra för att få henne att verkligen gå på att vi skulle fira Hans på scenen.

- Hon lovade att hjälpa till med att dela ut blommor på scenen och på så sätt så fick vi henne att vara där uppe. När vi väl stod där tog jag mikrofonen och sade att vi idag skulle fira att Hans har varit med i Bhonus i 40 år på dagen och publiken applåderade.

- Sedan kom Hans fram och tog mikrofonen och sade att han bara hade varit med i 38 år. Alla i bandet skakade förvånat på huvudet. Då lekte jag lite förvirrad och slutligen sade jag: "Ok, då gör vi så här...!" Så ställde jag mig på ett knä framför Hannah och sade:

"Hannah Elin Pallhed... Vill du gifta dig med mig?"

- Sedan kommer jag inte ihåg så mycket mer än att publiken skrek rakt ut och att jag satte ringen på hennes finger! Haha... Jag är inte ens säker på att hon svarade ja, men svaret lyste i hennes ansikte! Sedan slängde hon sig i mina armar med tårar i ögonen och jag lyfte ner henne från scenen.

- Vi i bandet hade gjort upp så att fick vi dansa till hennes favorit-Bhonus-låt, Jersey Girl, som Ulf sjöng med en obeskrivlig känsla för oss två! Jag fick hjälp av Flamingokvintettens pianist, Stefan, som tog över pianot medan jag dansade med min fästmö!

- Tårarna rann på både mig och Hannah och det var en otrolig känsla att få stå där på golvet med sin blivande fru och få höra tonerna från, i mitt tycke, Sveriges bästa band! Efter kvällens spelning så smet vi iväg till ett förbokat hotell där det väntade en flaska champagne och en skål med färska jordgubbar på oss! Haha... Jag slapp till och med att rodda! Kan man få det bättre?

Tack Marcus för att du delade med dig av detta underbara frieri! Danslogen önskar de lyckliga tu en fantastisk gemensam framtid och ser fram emot att få berätta om bröllopet...


malung


Packhuskajen!

Nu är veckan slut för packhuskajen, det har varit jätte roligt varje kväll & det är gött att det är gratis så man bara kan gå in och ut hur som helst.
Jag har ju inte lagt upp bilder från Lotta så det kommer komma först nu sedan blir det bilder från packhus, så njuut av bilderna :D

Tommy Körberg :)


caroline af ugglas :)



Eric Sade :)



så kul att arvingarna var där, iaf några av dom :)



Kulturkalaset!
Dag 1.
I Tisdags var det Scotts som var på scenen :) <3


carro var med också <3


Simon från Zekes ist för Lillen som tog lite semester tidigare :)
duktig kille detta!





förlåt claes att jag tog så mkt kort på dig :p





avslutar med en bild på söta Carro & Reserven!
 

Dag 2.
Bhonus & Flamingokvintetten :)

FLAMINGOKVINTETTEN!
sköna gubbar detta! :D





BHONUS! :)


denna killen (Marcus) gjorde världens sötaste grej.
Det kom en tjej in med blommor på scenen och skulle ge dom till Hans (sångaren) för Marcus sa att han hade vart med i Bhonus i 40 år. Men då sa Hans
- ehh.. jag har bara varit med i Bhonus i 38 år & det var inte ens denna dagen det var.
 Då sa marcus
- Ja men då gör vi såhär istället (vänder sig om mot tjejen och går ner på knä och frågar, vill du gifta dig med mig)
asså hur gulligt är det inte liksom! jag började nästan gråta och killarna i bandet var tårögda dom med.
Och hon sa JA! :D så det blev en liten dans för dom också <3 så sjukt gulligt av honom.




sedan lämnade Bhonus blommor till Flamingo för att de har 50 års jubileum :D



Dag 3.
 Streaplers & Torgny Melins , men tyvärr blev det
inga bilder på torgny för min kamera dog.

STREAPLERS! :D








Dag 4.
Date & Barbados :)

DATE!








BARBADOS!
detta band var de bästa denna veckan :)



vet inte varför men älskar denna killen asså! :D
diggar han sjukt mkt.






var tvungen att ta kort på hans andra tatuering också xD

björn fick prova på basen!

PP visar hur man ska göra haha :D pling! elr sådär låter ingen bas.






Dag 5.
sista kvällen

ARVINGARNA!
inga bra bilder alls på dem för det var fel ljus för min kära kamera xD









Tack alla band & vänner för en otroligt rolig vecka! :D <3
ses snart igen hoppas jag. Iaf vissa av er :)
pussen <3
Videosar från denna veckan kommer inom kort.


mer videosar

Hej alla glada vänner! det kommer ytterligare 4 videosar till från Malung efter dessa. Och snart ska jag lägga upp bilder från sista dagen på ''lotta på liseberg'' och från wahlströms på polketten. Bilder från packhuskajen kommer komma på antagligen måndag efter skolan! Ha det så bra så länge puss puss

lite videos..

Här kommer lite videosar från Malung, mer kommer det bli men det tar en stund att ladda upp dom :)

home sweet home

Hej mina goa vänner!
Nu har jag kommit hem från bulgarien för ett tag sedan och jag har haft det jätte bra med mycket sol,bad och god mat! i för sig är jag lite trött på maten så det var gött att komma hem ;)
hoppas ni har haft det bra, lite dåligt väder här va ? vi hade 34 grader i skuggan det var rätt nice, men har dåligt piggment så har inte blivit så brun bara en liten nyans typ xD det är bara fortsätta att bygga upp det, ska sola solarium om vädret inte blir fint här. Nu är det sol iaf!
Ni kanske e lite nyfikna på bilder som jag tagit, det har inte blivit så mycket för har haft annat för mig men  några kan jag la bjuda på :)
pussen <3

Landvetter!

På planet till bullis


jag & moster cina :)


whisky & vin måste man ha! ;D

& en 7up :D

jag tkr molnen är coola :D

väl framme i bulgarien :) sköönt!

snögga morsan xD

sunny beach!

hellä pellä <3

inga kommentarer..

hit brukade ofta gå för att käka pannkakor och pizza slasch!








utsikt över helläs hotell


roliga bollar det där :D



där borta låg Nessebar





toast (y) ja man får pommes till typ allt där nere,
just nu känner jag att jag inte vill se det på en månad xD

den va söt! :D

men denna var MKT SÖÖTARE! :D



här ska vi käka lite grann

Linnéa :)

anna :)

robban :)

hellä målar

här sjunger cina o mamma karaoke hahah!

sedan åkte vi till Nessebar :)




nice bild!


min kusse :)

hellä :)

vi <3

jätte fin utsikt från resturangen :)





katterna var hungriga


slut..

såå gölligt pluttinuttis! xD


helläs stooora cigg :D

på flygplatsen hem!




tack för en underbar vecka allihopa! <3
snart kommer det alla videosar från Malung också så kika in här ikväll med pussen!


RSS 2.0